Hírek

2022. jan. 26

Jennifer Lopez globális szupersztárt játszik új filmjében

Menyasszonyt alakít új romantikus vígjátékában, a Vegyél el címűben Jennifer Lopez, és a Nem York Post kritikusa szerint jobb főszereplőt nem is találhattak volna, hiszen a színésznő a való életben is valóságos sorozat-menyasszony, tekintve, hogy hányszor ment már férjhez, illetve jegyezték el.

Bővebben
2021. dec. 20

A Pókember – Nincs hazaút rekordokat döntve érkezett a hazai mozikba

Az új Pókember-film érkezését hatalmas várakozás előzte meg, és ez a várakozás a premier után az egész világon és nálunk is egyértelmű bizonyítást nyert.

Bővebben
2021. nov. 28

Jennifer Lopez nagyon visszafogott lett a közösségi médiában

A világon jelenleg több mint 183 millió embert foglalkoztat a kérdés, Jennifer Lopez miért nem közöl egyetlen közös fotót sem Ben Affleckkel, akivel állítólag már ott tartanak, hogy összeházasodnak – írja a Vulture.

Bővebben
2021. nov. 25

Hátborzongató viking bosszúdráma közelít

Kivételesen nem a járvány miatt csúszott sokat a The Northman (magyar címe még nincs) című viking eposz bemutatása, hanem a rengeteg helyszín és jelmez okozott rendkívüli komplikációt.

Bővebben
2021. nov. 19

Maszk használata a mozi területén

Felhívjuk a figyelmét a Kedves Nézőinknek, hogy 2021. november 20-tól, a kormány 633/2021. (XI. 18.) számú rendelete alapján mozinkban a maszk használata kötelező. A megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Bővebben