Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang és Dobó Kata hangja is hallható a DC Szuperállatok Ligája szinkronjában

2022. júl. 21

Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázók egy új pályán is kipróbálták magukat: részt vettek a DC Szuperállatok Ligája című film szinkronjában és nem másnak, mint a két szuper népszerű szuperhősnek, a Flashnek és Kiborgnak kölcsönözték a hangjukat. Dobó Kata pedig, akiről tudjuk, hogy maga is igazi szupernő Wonder Womant szinkronizálta.

Kripto szuperkutya: tud repülni, és csak egy egészen kicsit nagyképű – de hát melyik kutya maradna szerény, ha Superman a gazdája, akivel osztozik a szupererőn, és együtt harcol Metropolis elvetemült bűnözői ellen?

Csakhogy az Igazság Ligájának összes tagját, így Supermant is elrabolja egy legfőbb főgonosz, és a kutya magára marad. Mit tehetne mást, mancsába veszi az irányítást. Különös társaságot terel össze: egy bamba vérebet, egy pocakos malacot, egy nem túl gyorsa teknőcöt és egy nagyszájú mókust, és együtt veti bele magát a mentőakcióba: kalandjaik során mindannyian új szuperképességekre tesznek szert, ami okoz némi kalamajkát, de azért jól jön a Lex Luthor elleni embert- és állatot próbáló küzdelmek során.